Terug

Bardahl Carburateur reiniger

  • Artikelcode: 1110B

Bardahl Carburateur Cleaner is ontwikkeld om de vele problemen te voorkomen en op te lossen die zich voordoen bij carburatiemotoren. Deze brandstofreiniger is een welkome aanvulling in het additievenassortiment. Inhoud: 500ML

€22,80 21,20

Aan verlanglijst toevoegen

Shop nu, betaal later - Klarna

Dit product is verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Snelle levering! Met maar €3,95 verzendkosten in NL TooltipWij leveren ook op zaterdag!
  • Ruim 18 jaar ervaring!
  • Meer dan 15.000 Producten
  • Goed telefonisch advies en u bent welkom in onze winkel in Drachten

Productomschrijving

Bardahl Carburateur reiniger

Bardahl Carburateur Cleaner is ontwikkeld om de vele problemen te voorkomen en op te lossen die zich voordoen bij carburatiemotoren. Deze brandstofreiniger is een welkome aanvulling in het additievenassortiment.

Het is namelijk meer dan ooit te voren noodzakelijk een brandstof additief als de carburateur reiniger te gebruiken. De benzine van voor het ongelode tijdperk gaf een smerende werking bij de ontbranding. Dit zorgde ervoor dat carburateurs niet uitdroogden bij de ontbranding.
Door het toenemende gebruik van ethanol in de huidige benzine wordt de brandstof zeer droog en schraal. Deze verandering is funest voor motoren uitgerust met een carburateur.

De carburateur reiniger zorgt ervoor dat de sproeier, vlotter etc schoongemaakt worden. Daarnaast laat het product een klein oliefilmpje achter. De vlotter dicht daardoor goed af en zorgt dat de sproeier voldoende open kan en niet blijft hangen door gomvorming van ongelode benzine.

Het effect? Een verbeterde respons op het gaspedaal. De motor draait soepeler en mooier. Regelmatig gebruik van deze benzinereiniger zorgt ervoor dat de carburateur schoon blijft en niet uitdroogt.

Inhoud: 500ML

Carburateur reiniger is geschikt voor iedere benzine (behalve E85 biobenzine) en katalysator. Tast geen plastic of rubber pakkingen aan.

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Bardahl Carburateur reiniger

    Bardahl Carburateur reiniger

    22,80 21,20