Terug

  Minn Kota Fronttroller

  Wilt u een Fronttroller? U koopt bij ons de volgende uitvoeringen van de Minn Kota Fronttroller: Powerdrive, Ulterra, Terrova. Deze boegmotor is verkrijgbaar in verschillende volt uitvoeringen en vanaf 55lbs tot80Lbs. Bestel hier uw Minn Kota Fronttrolle

  Fronttroller van Minn Kota 

  Een Minn Kota Fronttroller, ook bekend als boegmotor, dient voor op de punt van uw boot te worden geplaatst. Deze Fronttroller van Minn Kota kunt u bevestigen op een bijpassende boegplaat. De boegmotoren kunnen met afstandsbediening en voetpedaal worden geleverd.

  Minn Kota heeft verschillende uitvoeringen op de markt gebracht van de Fronttroller, waaronder:

  Minn Kota Ulterra Fronttroller

  De Ulterra boegmotor is ontworpen om het leven van de sportvisser aan boord comfortabeler te maken. De nieuwe automatische functies van de Ulterra zetten de nieuwe standaard in trolling motoren. Niet alleen comfort is belangrijk, maar ook de veiligheid. Zonder de vispositie te verlaten kan de trolling motor worden gelanceerd, in hoogte worden versteld, met de i‐Pilot® wordt de beweging gecontroleerd, op de ankerpositie gehouden en kan de motor automatisch weer aan boord gekanteld worden.

  De motor doet werkelijk al het werk en de schipper kan zich concentreren op de veilige vaart en zijn visserij. Deze versie Fronttroller is uitgevoerd met Minn Kota's i‐Pilot® Link™ voor ethernet koppeling naar je Humminbird fishfinder/kaartplotter. Compleet geleverd met voetpedaal en Bluetooth heading sensor. Uitgerust met een ingebouwde MEGA Side Imaging transducer.

  Minn Kota Terrova Boegmotor

  Ook de Terrova met i-Pilot is in 2017 compleet vernieuwd. Lift assist vermindert met inzetten/ophalen van de motor het gewicht met 40%. Deze boegmotor wordt compleet geleverd met de nieuwe Bluetooth i-Pilot én de nieuwe Headingsensor. Het hendel voor het inzetten van de motor is compleet vernieuwd en makkelijker te bedienen. Ook het voetpedaal zit in de leveringsomvang en deze uitvoering bevat een geruisloze stuurmotor.

  Minn Kota Powerdrive

  Minn Kota Powerdrive is het instapmodel Minn Kota boegmotor voor zoetwater. Nu nog nauwkeuriger op uw plek blijven liggen door nieuwe GPS. Daarbij nieuwe Bluetooth functie. Bediening met uw smartphone van de boegmotor mogelijk. Deze serie is voorzien van I-Pilot en niet de I-Pilot Link.

  Vraag advies over fronttrollers en boegmotoren

  Zoals vermeld, valt er veel te kiezen op het gebied boegmotoren en Fronttrollers voor uw boot. Misschien weet u precies wat u nodig heeft. Echter merken we vaak dat onze klanten extra advies willen hebben. Heeft u hulp nodig met het kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het maken van uw keuze voor de Minn Kota Fronttroller.

  Minn Kota Fronttroller
  Filter
  Sorteren op

  Minn Kota Fronttroller

  Maak gebruik van de Minn Kota Spot-Lock functie met de nieuwe Fronttroller Powerdrive BT 45 lbs boegmotor. Met de meegeleverde Micro remote heeft men de basis functies onder handbereik; Spot-Lock, AutoPilot, CoPilot, sturen, snelheid,.

  1614

  Minn Kota Fronttroller

  Minn Kota Fronttroller Powerdrive  boegmotor voor zoetwater. Nu nog nauwkeuriger op uw plek blijven liggen door nieuwe GPS. Daarbij nieuwe Bluetooth functie. Bediening met uw smartphone van de boegmotor mogelijk.12 Volt.

  2459

  Minn Kota Fronttroller

  Boegmotor Minn Kota POWERDRIVE 55/iPilot-BT 54"/137cm/12V DEMO Model Fronttroller Stuwkracht 55 pond. Boegmotor montage met een schachtlengte van 137 cm. Max Ampere 50A. Zonder US2/MDI. Schroef Weedles Wedge 2.

  2297
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box