Terug

  • Voor 16:00 besteld, Mits op voorraad morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €99,00 in NL
  • Meer dan 15.000 producten

Minn Kota Fronttroller

Wilt u een Minn Kota Fronttroller? U koopt bij ons de volgende uitvoeringen van Minn Kota: Powerdrive, Ulterra, Terrova. Vanaf 55lbs tot80Lbs. Deze Minn Kota Fronttrollers of Boegmotoren zijn zowel verkrijgbaar in 12, 24 en 36 volt uitvoeringen.

Filters

Minn Kota Fronttroller

Minn Kota Fronttroller of Boegmotor

Een Minn Kota Fronttroller, ook bekend als boegmotor, dient voor op de punt van uw boot te worden geplaatst. De Minn Kota boegmotor of fronttroller kunt u bevestigen op een bijpassende boegplaat. De boegmotoren kunnen met afstandsbediening en voetpedaal worden geleverd.

Minn Kota heeft verschillende uitvoeringen op de markt gebracht van de Fronttroller, waaronder:

Minn Kota Ulterra

De Ulterra is ontworpen om het leven van de sportvisser aan boord comfortabeler te maken. De nieuwe automatische functies van de Ulterra zetten de nieuwe standaard in trolling motoren. Niet alleen comfort is belangrijk, maar ook de veiligheid. Zonder de vispositie te verlaten kan de trolling motor worden gelanceerd, in hoogte worden versteld, met de i‐Pilot® wordt de beweging gecontroleerd, op de ankerpositie gehouden en kan de motor automatisch weer aan boord gekanteld worden.

De motor doet werkelijk al het werk en de schipper kan zich concentreren op de veilige vaart en zijn visserij. Deze versie is uitgevoerd met Minn Kota's i‐Pilot® Link™ voor ethernet koppeling naar je Humminbird fishfinder/kaartplotter. Compleet geleverd met voetpedaal en Bluetooth heading sensor. Uitgerust met een ingebouwde MEGA Side Imaging transducer.

Minn Kota Terrova

Ook de Terrova met i-Pilot is in 2017 compleet vernieuwd. Lift assist vermindert met inzetten/ophalen van de motor het gewicht met 40%. Compleet geleverd met de nieuwe Bluetooth i-Pilot én de nieuwe Headingsensor Het hendel voor het inzetten van de motor is compleet vernieuwd en makkelijker te bedienen. Ook het voetpedaal zit in de leveringsomvang. Geruisloze stuurmotor.

Mionn Kota Powerdrive

Minn Kota Powerdrive is het instapmodel Minn Kota boegmotor voor zoetwater. Nu nog nauwkeuriger op uw plek blijven liggen door nieuwe GPS. Daarbij nieuwe Bluetooth functie. Bediening met uw smartphone van de boegmotor mogelijk. Deze serie is voorzien van I-Pilot en niet de I-Pilot Link.

Neem contact op voor advies

Zoals vermeld, valt er veel te kiezen op het gebied boegmotoren en Fronttrollers voor boot. Misschien weet u precies wat u nodig heeft. Echter merken we vaak dat onze klanten extra advies willen hebben. Heeft u hulp nodig met het kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het maken van uw keuze voor de Minn Kota Fronttroller.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »