Terug

  Minn kota elektromotoren sets

  Een elektromotor is onmisbaar, vanwege de handige eigenschappen die speciaal voor vaartuigen zijn gemaakt. Ontdek hier onze elektromotoren en bestel direct eenvoudig online.

  Minn Kota elektromotoren sets

  Wij hebben voor u een aantal sets samengesteld voor de volgende Minn Kota elektromotoren:

  • Minn Kota Endura C2
  • Minn Kota Endura Max
  • Minn Kota Traxxis

  Deze sets bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Elektromotor
  • Acculader
  • Semitractie Accu
  • Accuklemmen (afhankelijk van type set)

  Wij adviseren u om tussen de accu en elektromotor een zekeringhouder met zekering te plaatsen. En accubak is zeker een aanrader. Wij hebben een complete accubak met automatische zekering in ons assortiment.

  Neem contact op voor advies

  Zoals vermeld, valt er veel te kiezen op het gebied elektromotoren. Misschien weet u precies wat u nodig heeft. Echter merken we vaak dat onze klanten extra advies willen hebben. Heeft u hulp nodig met het kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het maken van uw keuze voor de juiste Minn Kota elektromotor set.

  Minn kota elektromotoren sets
  Filter
  Sorteren op

  Minn kota elektromotoren sets

  Elektromotor Minn Kota 30lbs Complete set, compleet met accu, accuklemmen en acculader. Stel uw set zelf samen door de semitractie accu er bij te kiezen, voor een langere vaartijd is de 105Amp een must.

  308.95

  Minn kota elektromotoren sets

  Elektromotor Minn Kota C2 55lbs Complete set, compleet met accu, accuklemmen en acculader. Voor een langere vaartijd is de 105Amp een must. Electromotor set van Minn Kota Endura 55lbs, compleet met accu, accuklemmen en acculader.

  603.95

  Minn kota elektromotoren sets

  Elektromotor Minn Kota Endura Max 55lbs 107cm complete set, compleet met accu, accuklemmen en acculader. Voor een langere vaartijd is de 105Amp een must. Electromotor set van Minn Kota Endura Max 55lbs, compleet met accu, accuklemmen en acculader.

  740.95

  Minn kota elektromotoren sets

  Elektromotor Minn Kota Traxxis 55lbs Complete set, compleet met accu, accuklemmen en acculader. Voor een langere vaartijd is de 105Amp een must. Electromotor set van Minn Kota Traxxis 55lbs, compleet met accu, accuklemmen en acculader.

  930.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box