Diesel en Brandstof accessoires

Bescherming voor diesel brandstoffen. De huidige diesel brandstoffen zijn gevoelig voor bacterie groei veroorzaakt door water in de brandstof gebruik hiervoor Grotamar 71 om dit te voorkomen. Gebruik daarna BDC met deze diesel toevoeging houdt u de diesel echt schoon, blijft vocht weg, krijgen bacterien geen kans en wordt het cetaangetal verhoog...

Bescherming voor diesel brandstoffen. De huidige diesel brandstoffen zijn gevoelig voor bacterie groei veroorzaakt door water in de brandstof gebruik hiervoor Grotamar 71 om dit te voorkomen. Gebruik daarna BDC met deze diesel toevoeging houdt u de diesel echt schoon, blijft vocht weg, krijgen bacterien geen kans en wordt het cetaangetal verhoogd. De diesel wordt gesmeerd (belangrijk door afname van het zwavelgehalte), de prestaties nemen toe en tot slot: daalt het brandstofverbruik tot 3%.

Gebruik van Benzine Stabilisatoren: Wanneer een Buitenboord/inboard motor/auto of motor voor lange tijd niet gebruikt wordt voeg dan Fuel Stabilizer toe. Indien brandstof lang in een brandstoftank blijft zitten, bijvoorbeeld in een klassieker tijdens de wintermaanden, veroudert de brandstof. u kunt dit voor alle benzine motoren gebruiken het gehele jaar door.

Meer

Diesel en Brandstof accessoires Er zijn 31 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 31 items
Toont 1 - 12 van de 31 items

Follow us on Facebook