Terug

Allpa buitenboordmotor slot

Allpa buitenboordmotor slot

Allpa Buitenboordmotor slot van Roestvrij Staal. Bescherm uw kostbare buitenboordmotor tegen diefstal met het Allpa Buitenboordmotorslot. Kom langs bij ons in de winkel of bestel veilig en snel op onze webshop- Aspius.nl

Allpa buitenboordmotorslot rvs

 

Allpa Buitenboordmotorslot van Roestvrij Staal - beschermd tegen Diefstal

Bescherm uw kostbare buitenboordmotor tegen diefstal met het Allpa Buitenboordmotorslot van Roestvrij Staal. Dit slot biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat uw investering veilig is, waar u uw avonturen op het water ook voortzet.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Universele Pasvorm: Dit slot is ontworpen om praktisch op elke buitenboordmotor te passen die voorzien is van knevels als bevestiging.

  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit gepolijst roestvast staal (AISI 316) met een materiaaldikte van 2 mm. Dit betekent dat het slot bestand is tegen roest en zoutwater.

  • Inclusief Sleutels: Bij dit motorslot ontvangt u twee sleutels en een sleuteldrijver, zodat u altijd toegang heeft tot uw buitenboordmotor.

  • Afmetingen: Het slot meet ongeveer 31 cm x 4,5 cm x 4,5 cm, waardoor het compact en handig in gebruik is.

 

Belangrijke Opmerking:

Hoewel dit Allpa Buitenboordmotorslot een goede keuze is voor het beveiligen van uw eigendom, is het niet voorzien van een SCM-keurmerk of een internationaal keurmerk. Sommige verzekeringsverstrekkers kunnen dergelijke keurmerken vereisen. Zorg ervoor dat u de verzekeringsvereisten controleert voordat u uw buitenboordmotor beveiligt. Wilt u liever een buitenboordmotorslot met SCM-keurmerk bestellen, klik hier.

Met het Allpa Buitenboordmotorslot van Roestvrij Staal beschermt u niet alleen uw eigendom, maar ook uw gemoedsrust. 

Bestel vandaag bij nog Aspius.nl en beveilig uw buitenboordmotor met het Allpa Buitenboordmotorslot van RVS!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box